Gajwer 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2017 Hej, Jak Wam się podoba blog zestawienie laptopów: http://zestawienielaptopow.blogspot.com/ Ma naprowadzić na odpowiedni wybór, wygląd bez fajerwerków bardziej się skupiam na treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2017 Jeżeli faktycznie chcesz tworzyć takie coś to pomyśl o uruchomieniu tego w niezależnej formie : ) Wordpress + hosting (jeżeli nie masz funduszy to nawet darmowy, np. ct8.pl) + CloudFlare + domena : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnd_newbie 10 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Jak Wam się podoba blog zestawienie laptopów: Mi się nie podoba, bo w zestawieniu masz tylko 15,6" i 17,3" i to nawet nie gamingowe. A biorąc pod uwagę, że trend jest raczej odwrotny i laptopa się kupuje w celach mobilnych, a nie żeby podgrzewał akwarium przy biurku, mile widziane byłyby 12"-14". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Laptop gamingowy - to w ogóle nie ma sensu i to nie jest zbyt popularne ze względu na cenę. To koncerny takie jak asus czy msi generują sztucznie taką bańkę sprzętu za kilka / kilkanaście tysięcy złotych. W tej cenie można złożyć kilka identycznych PCtów a jakość i przyjemność gry jest lepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnd_newbie 10 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Laptop gamingowy - to w ogóle nie ma sensu i to nie jest zbyt popularne ze względu na cenę. To koncerny takie jak asus czy msi generują sztucznie taką bańkę sprzętu za kilka / kilkanaście tysięcy złotych. W tej cenie można złożyć kilka identycznych PCtów a jakość i przyjemność gry jest lepsza. Tu się zgadzam. I dlatego nie lubię nawet 17" bo w porównywalnej cenie można kupić laptop<14" i monitor>20". Mobilność większa, a komfort pracy w domu przy biurku większy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajwer 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 (edytowany) Wiecie to na razie tydzień, ale dzięki za sugestie planuje wszystko po woli 13-14 też na pewno się z czasem pojwią. 15 calowe laptopy sa najbardziej popularne i sa też gamingowe laptopy Edytowano Luty 23, 2017 przez Gajwer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Przydałaby się też argumentacja czemu akurat te modele a nie inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Jeżeli potrzebujesz pomocy w tym, co opisał @Lokator - zgłoś się, pomogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajwer 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2017 Przydałaby się też argumentacja czemu akurat te modele a nie inne. Ja wybieram modele które są warte w danej cenie W przypadku jakieś indywidudalnej pomocy czy własnie argumentacji podałem facebooka oraz gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajwer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2017 (edytowany) Dzięki wszystkim za opinie ale postanowiłem jednak zrobić Forum o laptopach - https://forum.techlords.pl Przemyślałem i tak myślę będzie łatwiej Edytowano Marzec 10, 2017 przez Gajwer (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajwer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2017 Na laptopach akurat się znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach