maciek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2006 Witam To jest mój pierwszy post na tym forum i mam nadzieję, że w dobrym miejscu go napisałem. Chciałbym wykupić VPS na hosteurope.de Niestety nie posiadam karty kredytowej i nie wiem czy w jakiś inny sposób można wykupić tam konto, niby jest jakaś inna forma płatności, ale nie za bardzo rozumiem co tam trzeba podać. Mam nadzieję, że ktoś już jest z tym obeznany i pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blink 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2006 WitamTo jest mój pierwszy post na tym forum i mam nadzieję, że w dobrym miejscu go napisałem. Chciałbym wykupić VPS na hosteurope.de Niestety nie posiadam karty kredytowej i nie wiem czy w jakiś inny sposób można wykupić tam konto, niby jest jakaś inna forma płatności, ale nie za bardzo rozumiem co tam trzeba podać. Mam nadzieję, że ktoś już jest z tym obeznany i pomoże. Może Pan dokonać płatności przelewem bankowym ale prowizja za taki przelew jest wysoka. Tak na prawdę to w praktyce tylko karta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2006 Może Pan dokonać płatności przelewem bankowym ale prowizja za taki przelew jest wysoka. Tak przy okazji... ostatnio czytałem w Forbsie, że wg. prawa unijnego przelewy bankowe pomiędzy krajami członkowskimi winny kosztować tyle co przelewy lokalne, a więc banki nas robią pięknie w bambuko. P.S. Jednego nigdy nie rozumiałem. Przelewy transgraniczne pędzą sobie swiatłowodami do banku docelowego, więc dlaczego taki Bank PKO BP zastrzega sobie nawet 7 dniowy czas realizacji? ta, ta, ta... ta, ta, ta... to jest właśnie Kiepskich świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach