mkrak1973 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) Witam. Szukam miejsca na VPS (2 core, 2GB, SSD z Windows). Nie interesuje mnie najtańsze miejsce, szukam czegoś co pracuje bardzo stabilnie. Edytowano Luty 21, 2017 przez mkrak1973 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2017 https://webh.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XYS 3 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2017 Również polecę webh.pl Testuję obecnie najtańszego KVM, który mają i działa bardzo fajnie. Sieć ~11.5 MB/s(speedtesty i wget do null) Póki co jest goły Debian ale niedługo zaoram go i postawię próbną wersję WIN7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2017 Polecam Hitme. VPS z Win od 49 zł https://hitme.pl/serweryvps_z_windows/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) XYS, cieszę się, że jesteś zadowolony z naszej usługi. Warto zaznaczyć, że prędkość łącza wynika z ograniczenia które jest stosowane w KVM MINI (100mbps). mkrak1973, zachęcam do skorzystania z naszej oferty. W przypadku zainteresowania jestem w stanie przygotować dla Pana indywidualną ofertę promocyjną. Pozdrawiam, Kamil Edytowano Luty 21, 2017 przez k.kozak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2017 Webh można polecić tylko czasem jak ktoś ddosuje serwer to wycina go z całej sieci ale nie wiem jak na vps z win Jak każdy, nikt nie będzie się nadstawiał przy usłudze za kilka złotych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diceboy 1 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2017 (edytowany) Ja od siebie dorzucę serverini.pl, dostałem od nich vps na 4 mc za jakieś 5 zł[Cena bez promo 99zl]. Wydajością biją większość vps w Polsce w tej cenie[99zl] (na pewno nie przetestowałem większości, ale tych "topowych" to zdecydowaną większość) Ping 15-20 jestem z Bydgoszczy Odpowiadając złośliwym - Dostałem tą oferte i nikt mnie nie prosi o żadne pozytywne opinie. Edytowano Marzec 4, 2017 przez diceboy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach