Tomek36 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2017 Witam,Prowadzę mały sklep odzieżowy i chciałbym zainwestować w promocję-reklamę. Znajomy polecił mi materiały z nadrukiem logo np. teczki, kubki, torby, bo rzekomo jest to bardzo dobry i efektywny nośnik reklamy - co sądzicie? Może inne formy promocji proponujecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XYZ-DG1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2017 Pomysł jak najbardziej ok, ale jednak wydaje mi się, że to za mało. Czy posiadasz własną stronę internetową? Jeśli tak warto pomyśleć o jej pozycjonowaniu bądź płatnych reklamach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2017 materiały z nadrukiem logo np. teczki, kubki, torby, bo rzekomo jest to bardzo dobry i efektywny nośnik reklamy - co sądzicie? To był dobry sposób reklamy jak nie było internetu. Teraz to sie średnio przekłada na sprzedaz. Seo, social media - tam sa klienci i zyski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luxars 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2017 No strona internetowa i jakieś fanpage blogi coś w tym stylu jest teraz cenne i dużo klientów możesz nałapać przez sam internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freed 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2017 Jeśli biznes jest mały (mały sklep odzieżowy) to tylko social media wchodzi w grę, czyli facebook i instagram i lecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SEOwiedzacy.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2018 (edytowany) Pozycjonowanie własnej strony internetowej, rozsyłanie newsletterów, e-mail marketing, social media, remarketing, reklama Adwords. Edytowano Luty 10, 2018 przez SEOwiedzacy.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanoK 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 ale kto bedziesz tego typu rzeczy nosil? chyba tylko Ty - na moje to żadna promocja zainteresuj sie kampaniami na facebooku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tłumacz niemieckiego 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2018 (edytowany) Warto zadać o obcojęzyczne materiały reklamowe. --------------------- Pozdrawiam Paweł Edytowano Listopad 1, 2018 przez zgred spam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bluemoon 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 (edytowany) Dnia 10.02.2018 o 17:30, SEOwiedzacy.pl napisał: Pozycjonowanie własnej strony internetowej, rozsyłanie newsletterów, e-mail marketing, social media, remarketing, reklama Adwords. Co się lepiej sprawdza do promocji www. Reklama na facebooku, adwords a może coś innego? - - - - - - - - - - - - - - - - Pozdrawiam Tomek Edytowano Listopad 1, 2018 przez zgred spam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PawelKon 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Do takiego lokalnego biznesu możesz uderzyć w reklamę na fb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bluemoon 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 a do promowania strony www. która nie ma fejsa? Chciałbym wypromować daną www i tak żeby użytkownicy trafiali na daną stronę. - - - - - - - - - - - - - - - - Pozdrawiam Tomek Zomi.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renutka10 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2018 Wypozycjonuj swój sklep jeśli jest w internecie. Dobrym źródłem reklamy jest fan page na social mediach, dobrze sprawdza się marketing szeptany. Reklama na t-shirt'ach może być dobra ale to w okresie letnim kiedy to chodzi się w takich koszulkach. Media lokalne jak gazeta lub baner reklamowy przy markecie też sprawdza się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulaxx 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2018 Również uważam, że pozycjonowanie stron internetowych jest świetnym pomysłem na promocję. Ja np. korzystam z usług agencji xxxxxx i ruch na stronie zdecydowanie się zwiększył po podjęciu z nimi współpracy TTL: Edytowano, zapraszam do regulaminu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlinaSowa111 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2018 najlepiej zrobic porzadny research przed wyborem poszczegolnej firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach