Czernik 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Witam koledzy forumowicze, Szukam serwerowni na której będę mógł postawić ok. 250 proxy(czyli potrzebuje 250 IP) używając squid, cena nie gra roli, chce żeby były stabilne, nie crashowaly, były szybkie. Korzystałem z oktawave, i VPS z 8gb na którym postawiłem 256 proxy co sekundę crashowal i każde IP miało 800ms, co jest bynajmniej żałosne. Polecacie cos konkretnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Przy takiej Ilości IP zapłacisz więcej za IP niż za serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 https://www.sprintdatacenter.pl/produkt/579/pakiet-dodatkowych-adresw-ipv4 Tysiak netto za same IPki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czernik 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 To nie ma znaczenia co drożej wyjdzie, mówiłem o całokształcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MultiGamers.pl 1 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Jak nie ma znaczenia, to możemy zaoferować 256 adresów IP oraz serwer dedykowany ale w cenie 2500 PLN brutto/miesiąc. W przypadku zainteresowania, zapraszam do kontaktu via PW. Pozdrawiam, Nowak Grzegorz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czernik 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Dodam, ze maja mieć polskie lokalizacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Zapraszam do kontaktu z nami, przygotujemy Ci konkurencyjną ofertę VPS w Polsce + IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Hej, odezwij się na PW, coś może się wymyśli ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach