chwastek 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 (edytowany) Witam, szukam serwera pocztowego z takimi opcjami jak w przypadku LinuxPL Poczta Pro tylko alokacja w PL i oczywiście wsparcie 24h/dobę. Niestety nazwy, home itp. mają problem z RBL jak się wpadnie to można czekać i czekać na rozwiązanie, a nawet nie raczą odpowiedzieć na zgłoszenie. Edytowano Luty 10, 2017 przez chwastek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 Jeśli chcesz indywidualny IP pod pocztę to tylko VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 Jeśli chcesz indywidualny IP pod pocztę to tylko VPS. A czemu tak? Przecież na DA/cPanelu/czymkolwiek user może mieć swoje IP na poczte. Na pewno ktoś to oferuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 A czemu tak? Przecież na DA/cPanelu/czymkolwiek user może mieć swoje IP na poczte. Na pewno ktoś to oferuje. Nie znam takich firm dlatego pomyślałem że VPS może być odpowiedni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chwastek 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2017 Dzięki za informacje. Niestety ze względu na ograniczenie serwery w PL jest z tym problem. Obecnie jakoś sobie poradziłem i dogadałem się z obecnym usługodawcą. Zobaczymy na jak długo. Temat do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
infolotnicze 5 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2017 Ja tam na najtańszym hostingu w hekko miałem swój IP, ale zrezygnowałem bo na mail-tester.com ocena poczty z IP była gorsza niż bez niego więc chyba się da. Trzeba oczywiście dopłacić, ale jest to możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2017 DNS też miałeś w hekko? Może jeszcze rekordy z SPF i DKIM się nie zdążyły zaktualizować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Luty 25, 2017 (edytowany) Nie znam takich firm dlatego pomyślałem że VPS może być odpowiedni. https://vipower.pl/ oferuje Oczywiście DKIM w standardzie, hosting wraz z dostępem po SSH (każdy pakiet) + PHPSelector, Roundcube etc. P.S. Dodatkowy adres IPv4 dostępny dla wszystkich usług i możliwość ustawienia RevDNS'a. Edytowano Luty 25, 2017 przez Spoofy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Skrzypka 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2017 Tylko VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
infolotnicze 5 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2017 DNS też miałeś w hekko? Może jeszcze rekordy z SPF i DKIM się nie zdążyły zaktualizować? DNS - Chyba tak. Nawet mi revdns ustawili jak sobie zażyczyłem, ale tam chodziło o coś innego, tylko oczywiście zapomniałem o co - nie znam się na tych sprawach. Musiałbym w ticketach poszukać. W każdym razie bez IP mam 10/10, a z IP było jakieś 8 czy 9 - znów musiałbym poszukać w ticketach bo wstawiałem linki do testów - jam prosty człek i jak widzę 10/10 znaczy, że dobrze, a jak 9 to klikam co tam jest, źle ctrl+c i wstawiam do ticketa czy aby nie można zrobić by było dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach