filip_b 19 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 Potrzebuję wytransferować ponad 60 domen rozszerzenia różne trochę .pl większość globalnych .com .org .info itp uciekam z nazwa.pl ze względu na wysokie ceny odnowień, którą firmę polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 Domeny OVH, hosting jak jeszcze nie masz to na pewno któraś z firm wspomni swą ofertą. Od siebie Hitme, Sprint Data Center <- nie zagłębiałem się jak u Nich z domenami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 Współczuję ci wprowadzania do systemu kodów authinfo z kartki Niemniej odnośnie tematu zapraszam do nas - https://hitme.pl/domeny/ 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 15, 2017 Ja tez uciekam z nazwa.pl... Właśnie myślę o OVH - jak wezmę najtańszy hosting to transfer za free. Strefę DNS już sobie zrobiłem i czekam na list z kodem Authinfo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach