MaxioR 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Sprawdź ofertę https://blazingfast.io/web, sporo serwerów ts3 tam się chowa, z atakami na www też powinni sobie poradzić. Tylko lepszym rozwiązaniem będzie vps z łączem 1gb, czy współdzielony host www z łączem 10gb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SchErk 16 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Tylko lepszym rozwiązaniem będzie vps z łączem 1gb, czy współdzielony host www z łączem 10gb? weź sobie współdzielony na dobry początek, gdyż posiadasz wtedy skonfigurowany już serwer z panelem. Jeżeli chcesz kod rabatowy to podeślij pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Tak jak @up, nie musisz się martwić o konfiguracje serwera, wgrywasz pliki i bazę i gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaxioR 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Tak jak @up, nie musisz się martwić o konfiguracje serwera, wgrywasz pliki i bazę i gotowe. weź sobie współdzielony na dobry początek, gdyż posiadasz wtedy skonfigurowany już serwer z panelem. Jeżeli chcesz kod rabatowy to podeślij pw. Chyba nie przeczytaliście całego wątku, od początku korzystałem z vps'ów pod stronę dopiero ostatnio sprawdziłem oferte dhosting serwerów www, lecz musiałem z niej zrezygnować dlatego chciałem się dowiedzieć co będzie lepszym rozwiązaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Nie bierz współdzielonego, bo przy atakach ddos firma Ci szybciej podziękuje niż się zadomowisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaxioR 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 (edytowany) Nie bierz współdzielonego, bo przy atakach ddos firma Ci szybciej podziękuje niż się zadomowisz. I o taką odpowiedz mi chodziło, czyli oferty współdzielonych odpadają. Dobrze widzę że w ofercie ovh nie ma panelu do www? Edytowano Luty 12, 2017 przez MaxioR (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nHost.net.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Silnik na pewno nie jakiś nulled? Jesteśmy w stanie zaoferować indywidualną ofertę w atrakcyjnej cenie - wystarczy się z nami skontaktować na PW lub bok@nhost.net.pl. Serdecznie zapraszamy, https://nhost.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SchErk 16 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 I o taką odpowiedz mi chodziło, czyli oferty współdzielonych odpadają. Dobrze widzę że w ofercie ovh nie ma panelu do www? BlazingFast.io ma darmową ochronę l4 + l7, więc bierz współdzielony. Po drugie istnieje takie coś jak cloudflare, który w opcji darmowej daje Ci ochronę, ukrywa backend ip oraz pełni rolę CDN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaxioR 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Nie bierz współdzielonego, bo przy atakach ddos firma Ci szybciej podziękuje niż się zadomowisz. BlazingFast.io ma darmową ochronę l4 + l7, więc bierz współdzielony. Po drugie istnieje takie coś jak cloudflare, który w opcji darmowej daje Ci ochronę, ukrywa backend ip oraz pełni rolę CDN. Nie mam nikogo kto używa bf więc opieram się na waszych doświadczeniach, a widzę że nie są jednogłośne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 Decyzję musisz sam podjąć, każdy ma inny podgląd na tą samą sprawę. Nie znam oferty BF, być może będzie ok, sprawdź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SchErk 16 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2017 cpanel.blazingfast.io - 185.62.188.4 cpanel2.blazingfast.io - 185.61.137.171 Traceroute ze strony - predkości.pl wskazuje, że ruch przechodzi przez ae9-2070.ams10.core-backbone.com 0.0% 26.8 26.7 26.6 26.8 0.1 as33891 core-backbone.nforce.com 0.0% 27.9 27.5 26.9 27.9 0.5 as33891 Jeżeli jesteś zainteresowany to nadal zapraszam do kupna + mogę Ci podesłać kod rabatowy na -10% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slip 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 MaxioR, czy możesz podać na priv adres tego forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
opalejro 1 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2017 Adres forum to csone.eu zapewne sądzać po nickach i problemach forumowych ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaxioR 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2017 Dziekuję wszystkim za rady, zdecydowaliśmy się na ofertę blazingfast.io Zobaczymy co z tego wyniknie. Z poważaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach