Durex1999 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2017 Witam Serdecznie chciałbym się zapytać wszystkich użytkowników czy ma ktoś może skrypt filmow online może być bez bazy filmów , chciał bym żeby posiadał on Panel admina a w nim dodawanie filmów , edytowanie rodzajow itp itd , jeśli ma ktoś taki skrypt i mógłby mi udostępnić to bardzo będę wdzięczny na dole dodaje 2 screeny takiego skryptu i wiem że jeden był udostępniony w internecie lecz nie mogę znaleźć z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Luty 8, 2017 datalife + moduły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Durex1999 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2017 wołał bym tak jak napisałem gotowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 9, 2017 Zapewne, znając życie, darmowego do biznesu życia Takich raczej nie ma i nie będzie, lepiej poświęcić trochę czasu.@roothek ma rację, najlepiej skorzystać z czegoś takiego jak to wyżej lub na początek wordpress, każdy film dodawany jako post i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Durex1999 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2017 Mylisz się żaden zarobek po prostu potrzebuje gotowego skryptu nie będzie on wykorzystywany w celach zarobkowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Durex1999 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2017 reff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Luty 14, 2017 O to Ci chodzi? Z bazą danych. Nawet dużą, jak za darmo -> wpmod.blogspot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Durex1999 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2017 Niestety też nie o to , podałem ss , odswiezam temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2017 Przecież Roothek już Ci odpowiedział. To DataLife Engine. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Durex1999 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2017 Moim zdaniem nie wygląda to na DataLife Engine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach