IceMice 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2017 Witajcie, byłbym wdzięczny za subiektywną wycenę wartości domeny Online.pl. Dysponent domeny ma plan uruchomienia na niej portalu ogólnoinformacyjnego. Zostały wykonane pewne prace przygotowawcze w postaci uruchomienia demonstratora, napisania ok. 1000 tekstów oraz pozyskania fanów na FB. Poszukiwany jest też inwestor, lub inwestorzy, którzy zaangażują się finansowo w projekt i w tym celu przydatne by było przedstawienie opinii odnośnie wyceny domeny jako takiej. Strona kiedy nie ma nowej treści generuje ok. 22 000 wyświetleń miesięcznie. Jeśli pojawiają się jakieś teksty to mają od kilkudziesięciu wyświetleń do nieco ponad 1000. Gdyby wśród szanownych wyceniających znaleźli się chętni do współpracy, to umożliwię kontakt z dysponentem. Do współpracy zaprosilibyśmy również właścicieli vortali dysponujących unikatową treścią oraz specjalistów od Drupala, SEO i Facebook marketingu. Pozdr. IceMice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Luty 7, 2017 (edytowany) Domena jest tyle warta ile jest ktoś w stanie za nią dać Jeśli mówimy o samej nazwie to na prawdę atrakcyjną peelka.... myśle ,że licytacje spokojnie można zacząć od kwoty z 3 zerami. Edytowano Luty 7, 2017 przez Rafiki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2017 Jestem w stanie dać za domenę 500 zł W razie zainteresowania proszę o kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceMice 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2017 Jestem w stanie dać za domenę 500 zł W razie zainteresowania proszę o kontakt. Jak to mawiają, kto rano wstaje temu pan Bóg daje. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2017 Jak to mawiają, kto rano wstaje temu pan Bóg daje. :-) Nie zrozumiałem? Sprzedana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2017 Może online.net by kupiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceMice 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2017 Nie zrozumiałem? Sprzedana? Ja myślałem że pański poprzedni post to był taki żart, to też chciałem odpowiedzieć żartem odnosząc się do wczesnej pory posta. Widać się nie zrozumieliśmy. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
umpc 1 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2017 W zasadzie ciężko to wycenić. Własny portal, albo czekać na jakiegoś potentata, który będzie chciał zdominować polski rynek. Najlepiej ogłosić domenę na sprzedaż wtedy za jakiś czas dowiesz się jakie kwoty będą rzucane. Nie ma co ukrywać, że będą to dużo zaniżone propozycje, ale dadzą jakiś punkt zaczepienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Luty 19, 2017 Domena zarejestrowana w 1998r. Nieźle ktoś przepłaca za przedłużanie trzymając domenę w nazwie =D Jeżeli chodzi o wartość to myślę, że 5 cyfrowa kwota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRE 1 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2017 Stronka wizualnie całkiem nienaganna, z resztą jak większość oparych o Drupala w tej chwili. Teksty oryginale, czy na prawdę autorskie to nie wiem bo wygooglowałem raptem 4 artykuły i prowadza tylko do tego portalu. Trochę słabo wygląda brak danych firmy w zakładce Kontakt. A tak btw może potrzebowalibyście fajnego numeru telefonu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freed 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2017 Faktycznie ciekawa dostępna domena, posprawdzałbym czy są firmy o nazwie online, jacyś providerzy pewnie mają. A jeśli portal to trzeba trochę (min 5 zer) aby coś ruszyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bica100 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2017 Nie przesadzajcie z ceną mi się wydaje że jest warta kilka tysięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atlab 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2017 Czyli się nie znasz Nie przesadzajcie z ceną mi się wydaje że jest warta kilka tysięcy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach