mati9815 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2017 (edytowany) Szukam niezawodnego hostingu pod skrypt,który generuje bardzo dużo zapytań do MySQL Niestety skrypt nie jest zoptymalizowany a działać musi i szukam odpowiedniego hostingu,który nie pada i ma duży limit zapytań do MYSQL Edytowano Luty 5, 2017 przez mati9815 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 5, 2017 To co za skrypt i dlaczego nie chcesz go zoptymalizować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 5, 2017 VPS pod MySQL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2017 Jaki budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mati9815 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2017 To co za skrypt i dlaczego nie chcesz go zoptymalizować? Autorski,nie mój i nie mam na to wpływu Jaki budżet? Elastyczny VPS pod MySQL? Jeszcze się zastanawiam.największy pakiet w nazwa.pl i home.pl nie ogarniały tego. Nie moja strona i tylko szukam porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 6, 2017 Ile jest tych zapytań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
home.pl 10 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2017 W takich przypadkach zalecam od razu skorzystać z VPS - taka usługa jest wręcz stworzona do środowiska, które potrzebujesz. Żaden hosting współdzielony nie jest stworzony do takich wymagań, prędzej czy później zostaniesz wycięty (bez względu na to czy jesteś u nas czy gdzieś indziej). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach