Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Luty 4, 2017 (edytowany) Witam, mam do sprzedania licencję na pakiet Adobe Premiere Elements 14 oraz Adobe Photoshop Elements 14. Sprzedaję wersję BOX i całe moje konto Adobe do których są przypisane licencje. http://allegro.pl/adobe-premiere-photoshop-elements-14-win-mac-box-i6705428432.html Konto zawiera licencje na: Adobe Premiere Elements 14 dla systemów Windows / Mac Adobe Premiere Elements 14 dla systemów Windows / Mac (druga licencja) Adobe Photoshop Elements 14 Wersja BOX obejmuje oryginalne pudełko i płyty z jednej z wymienionych licencji dla Adobe Premiere Elements 14. Po zakończeniu licytacji i dokonaniu wpłaty wysyłam paczkę z zestawem BOX, ale jeszcze wcześniej dane do konta Adobe - dzięki temu kupujący może od razu skorzystać z oprogramowania, wystarczy użyć oryginalnych kodów seryjnych. Oprogramowanie kupiłem na początku 2016 roku i używałem tylko ja. Licencje się dublują bo początkowo omyłkowo wziąłem tylko pakiet Premiere, później Premiere + Photoshop Cena: Licytacja od 250 zł + KW Kontakt: - PW - Allegro Edytowano Luty 4, 2017 przez lukasamd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach