Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2017 Witam Czy ktoś nie chciałby sprzedać kimsufi KS-1? Nie mam szczęścia i nie mogę upolować, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2017 cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2017 cena? Może nie cena a budżet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2017 Nie zrozumcie mnie źle ale co tu panuje za maniera "budżet" / cena? Poproszę o oferty, wtedy ocenię. Wiadomo przecież jak wygląda cena KS-1, sam ocenię czy będę zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2017 To ty zamierzasz odkupić serwer, i to ty precyzujesz budżet jaki jesteś w stanie wydać - to ile kto Ci zaproponuje i co sobie z tych ofert wybierzesz to już nie nasza sprawa. Nikt nie będzie wysyłał Ci oferty z ceną z zapytaniem czy być może chciałbyś odkupić bez początkowej deklaracji czy ta oferta w ogóle mieści się w twoich akceptowanych widełkach. Jak jesteś w stanie wydać 5 zł to deklarujesz 5 zł i oszczędzasz nam czas, tak samo jak jesteś w stanie wydać 100 zł za wyłowienie kimsyfa, to również precyzujesz, a to jaką ofertę finalnie sobie wybierzesz i czy w ogóle to już twoja decyzja. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach