Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2017 Witam. Poszukuję serwera pod mały projekt. Moje minimum to 1 rdzeń, 2 GB ram, 10GB przestrzeni, łącze 100Mbps i transfer bez limitu - z możliwością rozszerzenia wraz z rozwojem projektu. Anty-ddos jako opcja. Najważniejszą cechą dla której jestem gotów dopłacić to gwarantowana wysoka dostępność usługi. Czekam na sugestie bądź poważne, spełniające moje wymogi oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2017 Ten transfer bez limitu, to konieczny? To ma być pod TS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2017 (edytowany) Aktualnie pod hosting oraz dodatki pod TS (muzyczny i administracyjny bot, dynamiczne bannery i inne). Po uzyskaniu licencji - własny serwer TS. Transfer musiałbym wyliczyć Edytowano Styczeń 25, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2017 Pod serwer TS to idz do jakiegoś OVH czy hosteamu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoreVPS.pl 1 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2017 Witam, jeśli jeszcze nie została podjęta decyzja to zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą serwerów VPS SSD https://corevps.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach