Erem 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2006 O co wam chodzi? mięśniak, wiejska dyskoteka, koksiarz, disko polo, nieznany! Może lepszy byłby Günter Grass - znana twarz, intelektualista, z przeszłością i na topie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2006 O co wam chodzi? mięśniak, wiejska dyskoteka, koksiarz, disko polo, nieznany!Może lepszy byłby Günter Grass - znana twarz, intelektualista, z przeszłością i na topie wlasciwie to nie chodzi mi o nic, znalem po prostu tego czlowieka kiedys troszke ( nie za duzo ale jednak ) i to moje subiektywne odczucia, poza paroma sprawami bardzo wporzadku facet, jak sie umie z nim rozmawiac ( przynajmniej kiedys). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pit 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2006 Ja to napisałem bo widziałem teledysk w TV4, taki disco polo, gdzie on wystepował, piosenka typu "o moja kochana, zraniłaś mnie i strasznie cierpię z tego powodu, wróć do mnie bo jak nie to się zabiję" zresztą na końcu ta lasita odchodzi od mięśniaka i wraca do tego co to śpiewa, on jej przebacza i jest happy end - koniec piosenki. Pomysł rewelacja! W zasadzie nowy wygląd home wszedł wtedy co te reklamy z nim, i jak tam wchodzę i patrzę to od razu mi sie przypomina to Dysko Polo. A ostatnio jak widziałem w jakimś portalu reklame home to pierwsza myśl "znowu to disco polo". Zreszta jak patrze na te reklamy to sobie myślę: gdzie on jest zdatny do kreowania stron, worek cementu przenieść to tak. Chodzi o to, że to żenada wykorzystywać kogoś takiego do promocji kreatora stron. A łaczy się z tematem bo wygląd strony to też reklamy. A wchodząc na home żeby się zalogować widzę to. Różne firmy wykorzytują różnych ludzi do promocji, myślę że to połączenie dziewczyna i ten koleś to porażka. Nie chcę żeby home kojarzył się z disco polo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2006 Tia, widzę że nie jako jedyny odniosłem pewne skojarzenia w związku z nową parką home.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach