Jest to dużo więcej, ale też ciężko ocenić. Zdarza się, że przy swoich stornach robię po 8h dziennie i więcej, a zdarza się, że przez 3-4 dni nie robię kompletnie nic. Sama sobie jestem szefem, ale tak uśredniając to z 4h dziennie pracuję. Jak na taki zarobek przy średniej pracy 4h dziennie(to moje jedyne źródło dochodu) to jestem zadowolona
W załączniku dodaję mój zarobek z ostatnich 30 dni na moich stronach www. Dla mnie to praca, tylko, że pozycjonuję własne strony www i tak szczerze to jestem bardzo zadowolona z efektów(nie chodzę do żadnej innej pracy). Można wziąć ten wynik i założyć statystycznie, że pracuję 4h dziennie. Jak te zarobki z samego internetu wychodzą w porównaniu do innych zawodów? Imo SEO to potęga i najlepiej jest inwestować w kursy i szkolenia, żeby tą branżę poznać. Moim zdaniem większość firm pozycjonerskich(szczególnie tych dużych) leci w kulki i mało robi, gdzie samotnie można mieć dużo lepsze wyniki niż zatrudniając solidną firmę(słuchy z branży, jestem też na kilku forach i grupach dotyczących samego pozycjonowania i jest to tak właściwie obok tworzenia własnych stron www. moje ulubione zagadnienie jeśli chodzi o pracę na komputerze).