fotografik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2004 Nowięc są dwa błędy, pierwszy że mam tyle postów, i że mam dwa ostrzeżenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2004 www.webhostingtalk.pl/viewtopic.php?p=3585#3585 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmac 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2004 lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2004 A nie pomyslales ze to jakis blad na Twoich synapsach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fotografik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2004 a mogę jeszcze prosić posadę admina lub moderatora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2004 heh Jak otworzysz swoje forum to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fotografik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2004 no mam forum... www.world-forum.info , ale cosik...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2004 No tak. Widze ze masz 13 lat. To duzo tlumaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fotografik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2004 taki stary to nie jestem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sync.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2005 A to z kolei tłumaczy jeszcze więcej ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2005 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fotografik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2005 a ty ale masz lat ??!!!???!?!?!?!!?!!!?!?!!?!?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marduk 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2005 lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antharax 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2005 15.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach