0700xzc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2017 Poszukuję serwera z Windows i jedynym kryterium, który mnie interesuje, to cena. Muszę mieć uruchomiony lekki program, który praktycznie nie zżera zasobów i łącza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2017 Minthost/śląsk data center jak ma nie być stabilnie webh jak przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0700xzc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2017 oo, dzięki. 39zł w ŚDC z tymi parametrami, to chyba dobra oferta. Wspominam ich też dość dobrze, gdy dedyka tam miałem. Nawet o nich nie pomyślałem, myślałem że win nie mieli w ofercie. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2017 oo, dzięki. 39zł w ŚDC z tymi parametrami, to chyba dobra oferta. Wspominam ich też dość dobrze, gdy dedyka tam miałem. Nawet o nich nie pomyślałem, myślałem że win nie mieli w ofercie. Dzięki. Czyli wolisz niestabilnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach