Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2017 (edytowany) Witajcie Mam następujące pytanie. Zainteresowała mnie oferta OneProvider.com konkretnie to np. Intel Xeon E3-1220 3.10Ghz + ILO w cenie... No właśnie jakiej? Wygląda to tak: Czy ta niższa cena jest ceną promocyjną czy za pierwszy miesiąc Edytowano Styczeń 20, 2017 przez Marek Miklewicz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2017 Cena jest za cały okres dzierżawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vasthi 74 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2017 To nie jest online.net pod inną nazwą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2017 To jest reseller, który korzysta z maszyn m.in. online.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2017 oo dziękuję za odpowiedź bardzo mnie cieszy, że ta cena jest przez cały okres dzierżawy, wiecie może jak tam jest z dodatkowymi IP bo będę kilku potrzebować, nigdzie nie mogę znaleźć cennika. P.S rozumiem, że ILO to jakiś rodzaj KVM? Pytam bo będę chciał tam postawić citrix XenServer lub Vmware Esxi, ten drugi o ile upoluję coś z HW RAID a wątpię, żeby na liście systemów mieli te 2 rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2017 Dodatkowe IP sa możliwe ale cena to chyba 4$ za szt. i ograniczona ilość do maszyny. ILO to prosto mówiąc KVM w wydaniu HP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach