Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2017 batorme.com/fizyka.pdf Czy mógł by ktoś mi te zadania rozwiązać krok po kroku jak dla idioty, bo niestety jestem fizycznym idiotom. Odwdzięczę się jakiś dobrym piwem lub na piwo czy też 4-pak Z góry dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2017 To chyba fora pomyliłeś =D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2017 Poniekąd masz racje, ale nie obraził bym sie jak by się ktoś tutaj znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2017 zadane.pl nie działa? =D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chevrette 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2017 A kto mi rozwiąże parę rodzajów całek i różniczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wladcapierscieni Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2017 A mi kto pomoże przy sudoku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2017 Przy sudoku mogę ci pomóż lubię je rozwiązywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2017 Ale przyjemne, proste zadanka Chętnie bym rozwiązał i nawet wytłumaczył, ale sam ryję do sesji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2017 ale jak byś znalazł chwilkę i chciało by ci się bym bym wdzięczny za rozwiązanie jak dla idioty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach