Pokes 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 (edytowany) Witam, Chciałbym oddać stronę FeelTheGame.pl pod waszą ocenę - mam na myśli szablon. Wszelkie wskazówki, propozycje, podparta krytyka mile widziana. Konto testowe: Login: test Hasło: test Pozdrawiam. Edytowano Styczeń 17, 2017 przez Pokes (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 Już po świętach. Choinkę można zutylizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 Właściciel Bicek z mygo Interesujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 Ale... czemu wy zawsze robicie na jedno kopyto... IPBoard / *BB + kilka serwerów postawionych jak się chce + "Timspik" od czapy z błędami i koniecznie "sklepik VIP", gdzie prawnie GiODO i skarbówka miałaby co robić... Zróbcie coś unikatowego, a nie sam styl na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 Czym różni się to konkretnie forum od pierdyliarda innych które widziałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2017 Czym różni się to konkretnie forum od pierdyliarda innych które widziałem? Niczym, w dzisiejszych gimbazach nie uczy się kreatywności ani efektywnego rozwiązywania problemów - wszystkie gimbusy robią "serwerownie cs" na jedno kopyto. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2017 Niczym, w dzisiejszych gimbazach nie uczy się kreatywności ani efektywnego rozwiązywania problemów - wszystkie gimbusy robią "serwerownie cs" na jedno kopyto. Hamuj się chłopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2017 Hamuj się chłopie. Tyle, że Archi ma tu racje i to Ty wystopuj. Poza tym - prewencyjnie zgłosiłem forum do IPS, bo mam poważne wątpliwości co do legalności używanego skryptu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2017 Jak do wszystkich forum Pana Joachima to i do tego można mieć wątpliwości (Pokes) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wladcapierscieni Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2017 Temat na poprawę humoru. Na tym forum proszę Pana tego stron była już ponad setka, stąd zdegustowanie większości użytkowników. Ja bym jednak poczekał z wyrokami, bo może Pokes faktycznie legalnie będzie się rozliczał ze sklepiku VIP. Może faktycznie kupił ten skrypt, a nie pobrał z czeluści internetu. Nie wiadomo Ja mimo wszystko życzę powodzenia i na prawdę pomyślenia nad jakimiś ciekawymi dodatkami, bo z taką stroną, których jak wspomniano wcześniej jest pierdyliard bardzo ciężko będzie się przebić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2017 #update. Parę zmian wizualnych, jak i technicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 2, 2017 Ozdoby na ogrodzie zdjąłeś, ale choinka dalej jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Matczak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 (edytowany) Domena feelthegame.pl utrzymywana jest na serwerach dhosting.pl.Obecnie pod tym adresem nie znajduje się żaden serwis WWW.Oferujemy szybki, bezpieczny i stabilny web-hosting.Masz pytania? - skontaktuj się z nami przez http://dhosting.pl/kontakt. Czyli projekt upadł ? edit: Stawiam na : Tyle, że Archi ma tu racje i to Ty wystopuj. Poza tym - prewencyjnie zgłosiłem forum do IPS, bo mam poważne wątpliwości co do legalności używanego skryptu. Edytowano Czerwiec 23, 2017 przez Michał Matczak (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xWangan 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Domena feelthegame.pl utrzymywana jest na serwerach dhosting.pl.Obecnie pod tym adresem nie znajduje się żaden serwis WWW. Oferujemy szybki, bezpieczny i stabilny web-hosting. Masz pytania? - skontaktuj się z nami przez http://dhosting.pl/kontakt. Czyli projekt upadł ? edit: Stawiam na : Z tego co pamiętam, to w administracji wymienionego wcześniej forum doszło do jakiejś sprzeczki, a ta zakończyła się rozstaniem w dość kiepskich warunkach i upadkiem całego "projektu"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Matczak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Czyli znasz kogoś z administracji osobiście czy skąd to info ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Michał Matczak Potrzebne Ci naprawdę to info ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Matczak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 Nie jest mi "potrzebne", ale zainteresował mnie temat i nie wiem czy to była tylko plotka czy fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2017 Projekt upadł poprzez ataki hakerskie. Przyjąłem do administracji niepoważnych, niedojrzałych ludzi. Pewnego dnia z wszystkich serwerów zostały usunięte wszelkie modyfikacje tzw. paczki do serwerów CS:GO, oraz zostały wystawione publicznie na sprzedaż, mimo tego, że były to wyłącznie do praw marki FTG. Co by było mało. Forum również zostało rozwalone. Upubliczniona baza danych w sieci. Mimo przywracania backupów i zabezpieczeniem forum przed atakiem jednego z byłych administratorów, nadal miał dostępy do forum. Można sobie popatrzeć na web-archive, jak to wszystko wyglądało. @Michał Matczak. Dla Twojej wiadomości - posiadaliśmy licencję IPS. Mogłaby to potwierdzić tutaj pewna osoba - ale po co? Temat jest zamknięty. PS. Planuje ponownie "reaktywować" projekt, ponieważ włożyłem w niego mnóstwo pracy, wysiłku jak i pieniędzy. -- Pozdrawiam, CEO FTG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2017 (edytowany) Witam, Na obietnicy się nie skończyło - powróciliśmy do korzeni. PS. Jak oceniacie nasz aktualny wygląd strony? Edytowano Sierpień 3, 2017 przez Pokes (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2017 (edytowany) ->>>> Link do konkursu: <<<<<- Edytowano Wrzesień 6, 2017 przez Pokes (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach