klient7547 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 Mam dylemat na temat tych hostingów zastanawiam się co wybrać czy JCHost czy Futurehost. Hosting na potrzeby jednej strony i paru sub domen oraz konta pocztowe. Ktoś może się wypowiedzieć na ten temat bo w rankingu to widzę że obie firmy prężnie działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 Prężnie działają bo dają rabaty za wystawienie opinii - cały ten ranking nie znaczy kompletnie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klient7547 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 No to co wybrać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 Z tego co widzę sam dodałeś opinię o futurehost, nawet sztuk dwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klient7547 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 (edytowany) Tak i powiem że u nich hosting działa bezproblemowo można powiedzieć że tak jak powinien. Obsługa jak należy zawsze pomagają. Ale szukam czegoś alternatywnego do firmy bo chcą przejść z nazwa.pl i to ma być przejscie do jchost bo ktoś im to polecił . Dlatego szukam wiarygodnych opinii na temat JChost. Edytowano Styczeń 17, 2017 przez klient7547 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 No strona wygląda jak wykonana przez całkiem zdolnego gimnazjalistę - więc na taki poziom minimalnie możesz liczyć. Masz tyle zaufanych firm a wybierasz coś takiego // Ten marketing to robią coraz gorszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klient7547 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 No to co polecicie ? Nie jestem z futurehost czy z JcHost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 Ani jedno ani drugie Ale jestem nieobiektywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 Wybrałbym taką firmę, która ma więcej klientów niż opinii... 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 EE to szeptanka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 I w dodatku bardzo słaba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klient7547 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2017 Panowie żaden marketing szeptany. A co do hostingu żadna firma z wyżej wymienionych nie zyskała naszego uznania. Wybraliśmy inną firmę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klient7547 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2017 Ale jestem ciekaw jaką firmę polecacie ? Możecie na priv wysyłać bo jesteśmy w fazie testowania 2 firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2017 (edytowany) sprintdatacenter(dot)pl , hitme(dot)pl Edytowano Styczeń 18, 2017 przez mariaczi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2017 Ja ze swojej strony mogę polecić pod shared hosting z czystym sumieniem - KEI.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2017 Wybraliśmy inną firmę . Możecie na priv wysyłać bo jesteśmy w fazie testowania 2 firm. Oj jakoś się motasz w zeznaniach .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klient7547 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2017 Oj jakoś się motasz w zeznaniach .... To proszę prześledzić wszystkie moje posty i zobaczyć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flood 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2017 Ani jedno ani drugie Ale jestem nieobiektywny no właśnie co wybrać? Chciałem wziąć JCHost z racji pierwszego miejsca w rankingu. Ale przeczytałem ten wątek i sam już nie wiem. Szukam hostingu pod mały sklep na preście. Do tej pory używałem OVH oraz omnicore, któego tu nawet na forum nie ma. Więc co wybrać? Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Luty 11, 2017 ...Więc co wybrać? Bierz co chcesz, nawet deszcz i z włosów wiatr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach