filip_b 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2017 (edytowany) Cześć, uruchamiamy w firmie serwer www dla kilku (a potem kilkunastu stronek). Ciekawy jestem czy nie wygodniej było by już na starcie zaopatrzyć się w jakiś komercyjny (lub nie) panel administracyjny. Pytanie brzmi jaki polecacie i czy w ogóle warto - zależy mi tylko i wyłącznie na wygodzie zarządzania. ja osobiście najlepiej znam DirectAdmin ale nie ukrywam że lubię poznawać nowe zabawki. @edit Zły dział, zgłoszone Edytowano Styczeń 13, 2017 przez filip_b (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2017 VestaCP, ISPConfig, cPanel? Ja na Twoim miejscu zostałbym przy DirectAdminie ew. cPanel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2017 Albo DirectAdmin albo CWP. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2017 DirectAdmin jednak najlepszy, a jeżeliz nasz go najlepiej to nie ma chyba lepszego środka.Jeżeli chodzi o darmowe to mi się fajnie pracuję na VestaCP, bardzo fajnie mi działa i nie miałem z nią problemów.Ale nie jestem ani zaawansowany, a nawet półzaawansowany, także mojego zdania nie bierz za bardzo pod uwagę, wiele osob veste ci odradzi, bo mieli z nia problemy i sie znaja, ja natomiast polecam, bo u mnie tez dziala pod kilkoma stronami i fajnie wszystko i prosto sie robi. Pozdrawiam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach