jensej 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2017 Witam. Potrzebuję pomocy w optymalizacji NGINX. Aby działał stabilnie i nie pożerał 100% mocy procesora. Budżet 50-100zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2017 (edytowany) A może to wina uruchamianej aplikacji a nie nginx'a ? Nginx nawet na defaultowym configu powinień śmigać jak ta lala Edytowano Styczeń 12, 2017 przez Rafiki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2017 (edytowany) apka działa dobrze. Wcześniej działała i nie było problemów. Po migracji na nowy serwer coś padło. Wydaje mi się że coś z konfiguracja PHP-NGINX bo musiałem zmieniać podpięcie z PHP i nie wiem czy tego nie zje*** Edytowano Styczeń 12, 2017 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2017 Może to kwestia zasobów tego nowego serwera. Sprawdzałeś co pokazuje top etc.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach