Sklepowy12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2017 Witam, Poszukuje hostingu WWW który spełni wymagania: Możliwość doładowania "skarbonki" za pomocą SMSów Lokalizacja serwerów jest poza terenem Polski/ najlepiej aby sama firma tez nie funkcjonowała w Polsce W miarę tanie ceny z możliwością opłaty z góry na rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2017 Jedno wyklucza drugie - chcesz płatności SMS, a firma nie ma funkcjonować w Polsce? I zapewne te SMSy jeszcze chcesz wysyłać z polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2017 Za granicą to raczej Paypal niż SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sklepowy12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2017 Oki, może być przez Paypal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2017 Chcesz trzymać jakieś nielegalne treści na serwerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2017 Chcesz trzymać jakieś nielegalne treści na serwerze? Jakie to ma znaczenie dla firmy hostingowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2017 Jakie to ma znaczenie dla firmy hostingowej? Niestety w Polsce może mieć spore. Zdarzyło się, że byłem wezwany na komisariat i musiałem składać wyjaśnienia z powodu strony klienta. Ogólnie cała rozmowa była dość śmieszna, musiałem tłumaczyć, że nie ja zamieszczam treści na stronach, że treści tych nie weryfikuję itp. Jak by nie patrzeć pół dnia wyjęte z życiorysu . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2017 Jakie to ma znaczenie dla firmy hostingowej? Ogromne, skoro nie wiesz, to nie będę Ci mówił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2017 Wytłumacz proszę, od tego jest forum FireHost.pl, mi zawsze wystarczyło pismo/mail od Policji/Prokuratury i szybko się ściągało treści i przekazywało dane kontaktowe klienta i logi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sklepowy12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2017 Na jednym hostingu wszystko miałoby być legalne na drugim nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2017 Serwery i firma w UK: http://www.pl.mzone.uk/shared/basic Ale zaznaczam, tylko legalne treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2017 Co przemawia za ludźmi, którzy chcą się bawić w nielegal? To się z czasem kończy zawsze tak samo - choć początkowo wydaje się, że jest dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach