Pokes 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 (edytowany) Witam, Zlecę optymalizację forum na skrypcie IP.Board 4.x Zależy mi głównie na szybkości wczytywanie stron, oraz podłączenie cloudflare. Wynagrodzenie: 50zł. Oferty na PW. Pozdrawiam. Edytowano Styczeń 10, 2017 przez Pokes (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 No to tak chyba pół zera zabrakło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Zdaje sobie sprawę, że wynagrodzenie to dno, ale więcej nie dam, bo nie mam. Chociaż podstawowe rzeczy zoptymalizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 To za 50 pln mogę Ci do cloudflare podłączyć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 To za 50 pln mogę Ci do cloudflare podłączyć . Dziękuję kisiu, ale ktoś się już zajmuje zleceniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Zdaje sobie sprawę, że wynagrodzenie to dno, ale więcej nie dam, bo nie mam. Na licencję IPB masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Na licencję IPB masz? Właśnie wygasła, też nie mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Załatwione / zgłosiłem się na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Do zamknięcia. Zlecenie wykonane przez @devon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach