Woyteczek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2017 (edytowany) Witam, proszę o pomoc w wyborze firmy hostingowej. Zależy mi, aby firma oferowała hosting www/vps, certyfikaty SSL oraz domeny. Na tę chwilę interesuje mnie oferta firmy hitme.pl Chciałbym jeszcze zaznaczyć, że potrzebuję dobrej ochrony anty-ddos Strona będzie działać na WordPressie, a panel klienta/admina jest w gulpie. Edytowano Styczeń 9, 2017 przez Woyteczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Zapraszamy do kontaktu pomożemy z wyborem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Jaki masz budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woyteczek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Nielimitowany, co prawda nie chcę kupić czegoś czego nie wykorzystam nawet w połowie. I odpada serwer dedykowany (cała maszyna). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Jakiej wielkości masz te ataki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Woyteczek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 Jeszcze ich nie ma i nie wiadomo czy będą, ale chcę być zabezpieczony na przyszłość, bo takie ataki mogą się zdarzyć. Jak to się mówi? Mądry Polak po szkodzie, właśnie tego bym chciał uniknąć i z góry być bezpieczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2017 (edytowany) Polecam CI nasz Hosting Dedykowany, tani i dobry: http://www.pl.mzone.uk/vps/kvm/budget/managed Edytowano Styczeń 10, 2017 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach