LucKy79vip 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2017 Witam Chcę otworzyć serwer z modami na ok 30 graczy najlepiej tickrate 128. nformacje Typ wirtualizacji: OpenVZ Pamięć RAM: 6144 MB Ilość vCPU: 2 Pamięć wirtualna (swap): 768 MB Typ dysku: SSD Pojemność dysku: 22 GB Szybkość Internetu: do 200 Mbit Transfer miesięczny: Bez limitów Centrum danych: OVH Konfiguracja sprzętowa maszyn CPU: Intel Xeon E3 1245v2 3.4-3.8GHzRAM: 32GBDysk: 3x120GB SSDSieć: 1Gbps Starczy na spokojnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2017 Jeżeli serwer jest z oferty Game, wydziela Ci to odpowiednia firma\osoba i odpowiednio zabezpiecza matkę to powinno : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) Witam Chcę otworzyć serwer z modami na ok 30 graczy najlepiej tickrate 128. nformacjeTyp wirtualizacji: OpenVZ Wirtualizacja OpenVZ zdecydowanie odpada i jeszcze 22Gb dysk. Edytowano Styczeń 8, 2017 przez strefapc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LucKy79vip 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2017 Wirtualizacja OpenVZ zdecydowanie odpada i jeszcze 22Gb dysk. A dlaczego odpada ? Dysk mogę zawsze dokupić 30 lub 50gb z tego co pamiętam. Bo jest też VPS KVM Game Pro ale cena jest 2/3x wyższa a takie same specyfikacje sprzętu. Jeżeli serwer jest z oferty Game, wydziela Ci to odpowiednia firma\osoba i odpowiednio zabezpiecza matkę to powinno : ) lvlup.pro mają ciekawą ofertę i właśnie tanie VPS openvz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MultiGamers.pl 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2017 (edytowany) Witam, Zapraszamy do zapoznania się z Naszą ofertą - https://multiclouds.pl ( pakiet GAME ). Oczywiście, możemy przygotować ofertę indywidualną po ówczesnym kontakcie. Pozdrawiam, Nowak Grzegorz Edytowano Styczeń 8, 2017 przez MultiGamers.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach