bdev 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2017 Witam. Szukam maszyny VPS, na której stałby serwer TS3. Na serwerze byłoby zapewne z 50 osób online. I tu pojawia się pytanie czy uda mi się zmieścić w 30zł miesięcznie? Znalazłem to: https://www.ovh.pl/vps/vps-ssd.xml i odnośnie tej oferty to czy taki VPS SSD 1 uciągnąłby ten serwer, jeśli nie to prosiłbym o jakieś sensowne oferty. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2017 Poradzi sobie ten najtańszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2017 Nie uda ci sie zmieścić w budzecie bo serwer ts3 darmowy jest do 32 osob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdev 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2017 Tzn.? Bo nie bardzo rozumiem co masz na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2017 Jeśli nie masz licencji na serwer TS to możesz mieć maksymalnie 32 sloty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdev 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2017 Czyli muszę kupić licencję, tak? Czy ją dostaje się nieodpłatnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2017 Licencje non-profit dostaniesz nieodpłatnie, ale musisz spełnić tam parę warunków. Sprawdzałeś w ogóle licencjonowanie TeamSpeaka w wersji serwerowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdev 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2017 Właśnie to wszystko przeczytałem, ale nie spełniam tych warunków (licencja non-profit). Co teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidryba11 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2017 Właśnie to wszystko przeczytałem, ale nie spełniam tych warunków (licencja non-profit). Co teraz?Zrob tak zebys spelnial albo kup licencje.Zawsze mozesz zamowic tsa np u net-speak. Innej opcji nie masz. Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoreVPS.pl 1 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2017 Witam, jeśli jeszcze nie została podjęta decyzja to zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą serwerów VPS SSD https://corevps.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach