madfix 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2017 Cześć! Przygotowałem stronę firmy remontowej: http://remontada.pl/ Mam jeszcze trochę czasu do oddania projektu, dlatego proszę Was: kliknijcie i oceńcie! Ja sprawdzałem i ulepszałem stronę milion razy, ale wciąż mi tutaj czegoś brakuje. Doradzicie? Czekam na opinie! Pzdr. Artur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2017 (edytowany) To menu to fatalne w obsłudze, widać że nie testowałeś strony nigdzie poza swoim komputerem. Edytowano Styczeń 5, 2017 przez xorg (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2017 Nie wiem czemu, ale ja wole menu na górze =D Ja testując na chromie zauważyłem, że menu nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wladcapierscieni Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2017 Rozumiem, że chciałeś dogodzić wszystkim i tym co lubią "poprzewijać" stronę jak i tym co wolą menu przeklikać ale jednak lepiej jakby zostało jedno rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach