Sklepowy12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 Witam, Mam pytanie otóż nie dochodzą do mojej skrzynki listy - bankowe itp co można w tej sytuacji zrobić? Moze lepiej wziąć skrytkę pocztową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 Może po prostu zły adres do korespondencji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 Co powiedziała poczta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sklepowy12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 (edytowany) Że potrzebny jest numer listu aby zweryfikować, ale co jeśli banki wysyłają listy nie polecone. Tu nawet nie chodzi tylko o banki ale takze inne korespondencje. Edytowano Styczeń 2, 2017 przez Sklepowy12 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 Wyślij sam do siebie list będziesz miał numer listu i będziesz mógł dowiedzieć się co z nim się stało. Najlepiej poproś kogoś znajomego z innego miasta . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sklepowy12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 Co mi po tym jak ja chce wiedzieć co sie stalo z listami które powinny dojść a nie doszly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 To zatrudnij wróżkę, bo na forum nikt Ci za darmo z fusów nie wywróży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 To zatrudnij wróżkę, bo na forum nikt Ci za darmo z fusów nie wywróży. Może zawsze flaszke postawić listonoszowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sklepowy12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 To zatrudnij wróżkę, bo na forum nikt Ci za darmo z fusów nie wywróży. Jakbym potrzebował wróżki to bym nie pisał tutaj. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2017 Może sąsiad jest fanem literatury i czyta twoje listy z skrzynki. Forum dotyczące webhostingu jest świetnym miejscem na pytania o pocztę polska. Powodów jest dużo - sąsiad, listonosz ale głównie to złe adresowanie. Ostatnio spotkałem się z przypadkiem gdy bank adresował Słowackiego 12 m.3 jako Słowackiego 12/3 - co zabawne poczta zwróciła ten list . Nikt ci tutaj nie pomoże - idź do właściwego urzędu pocztowego do swojej lokalizacji i zapytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2017 (edytowany) W przypadku przesyłek rejestrowanych nadawca może złożyć reklamację, dowiedzieć się co się z przesyłką stało, gdzie doszła, a gdzie już ślad po niej zginął. W przypadku przesyłek nierejestrowanych... szukaj wiatru w polu, nic nie sprawdzisz w sposób oficjalny, chyba że po prostu zwyczajnie po ludzku się pogada z listonoszem i pracownikami w urzędzie, może komuś coś w pamięci utkwiło odnośnie konkretnego adresu/przesyłki i będą w na tyle dobrym humorze, że pomogą. Edytowano Styczeń 3, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sklepowy12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2017 Może sąsiad jest fanem literatury i czyta twoje listy z skrzynki. Forum dotyczące webhostingu jest świetnym miejscem na pytania o pocztę polska. Powodów jest dużo - sąsiad, listonosz ale głównie to złe adresowanie. Ostatnio spotkałem się z przypadkiem gdy bank adresował Słowackiego 12 m.3 jako Słowackiego 12/3 - co zabawne poczta zwróciła ten list . Nikt ci tutaj nie pomoże - idź do właściwego urzędu pocztowego do swojej lokalizacji i zapytaj. Masz problemy, że wzrokiem? Przeczytaj sobie opis pod forum " Piaskownica" "Tutaj możecie pisać na dowolny temat nie związany w żaden sposób z Web Hostingiem." Zresztą nie jest to pierwszy post nie związany z web hostingiem i jakoś nie widziałem twoich mądrości u innych. A co do samego tematu, dzieki wszystkim za rady wezmę sobie skrytkę pocztową i wtedy może nie bedzie problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucky13 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2017 Przecież listy np. z banków czy urzędów zostawia się za potwierdzeniem odbioru, które ktoś musiał za Ciebie podpisać, dziwna sprawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XYS 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2017 Przecież listy np. z banków czy urzędów zostawia się za potwierdzeniem odbioru, które ktoś musiał za Ciebie podpisać, dziwna sprawa... Oczywiście, ze nie. Ostatnio dostałem biznesowa Vise z ING, która leżała jako zwykły list w skrzynce:-) żadna taka korespondencja nie przyszła nawet poleconym, nie mówiąc już o "za potwierdzeniem odbioru" czyli żółta karteczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sklepowy12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2017 @Lucky13 zartujesz sobie? Nawet wezwania do zapłaty dostaje sie zwykłym listem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafalo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2017 Najpierw faktycznie sprawdz ten adres a jak jest w porzadku to ja bym sie faktycznie upominał o swoje na poczcie, jakieś skargi czy zażalenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gutek 23 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2017 liczba postów nabita teraz pora w innym wątku na szeptankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach