bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 (edytowany) Lokalnie działa ale na serwerze już nie. Problem dotyczy pliku JS. Może ktoś zobaczy coś czego ja nie widzę. https://codepen.io/webcane/pen/lHGJf $(document).ready(function() { /* activate the carousel */ $("#modal-carousel").carousel({interval:false}); /* change modal title when slide changes */ $("#modal-carousel").on("slid.bs.carousel", function () { $(".modal-title") .html($(this) .find(".active img") .attr("title")); }); /* when clicking a thumbnail */ $(".row .thumbnail").click(function(){ var content = $(".carousel-inner"); var title = $(".modal-title"); content.empty(); title.empty(); var id = this.id; var repo = $("#img-repo .item"); var repoCopy = repo.filter("#" + id).clone(); var active = repoCopy.first(); active.addClass("active"); title.html(active.find("img").attr("title")); content.append(repoCopy); // show the modal $("#modal-gallery").modal("show"); }); }); Edytowano Grudzień 30, 2016 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 Spróbuj: (function($){ $(document).ready(function() { [...] }); })(jQuery); 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 Niestety nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 Jest opcja żebyś udostępnił to na serwerze? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 Jest opcja żebyś udostępnił to na serwerze? Właściwie to jest taka opcja, możliwe że gdzieś strzeliłem gafę bo kod był doklejany na szybko ponieważ mieliśmy dość wysyłania linków do panelu FTP Storage - jak on wyglada. Postaram się to przenieść w miejsce gdzie spokojnie można grzebać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 Naprawiłem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 Dziękuję ślicznie, wiem że mamy bałagan w plikach ale to jest spowodowane wdrażaniem nowej zawartości strony i łataniem wszystkich zaległych braków zgłaszanych przez klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach