~luk@s~ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2016 Cześć! Szukam hostingu wspierającego wiele technologii, coś typu MyDevil oferowanego przez zagraniczną firmę (najlepiej DC w Niemczech i/lub USA). Nie chcę VPS ze względu na konieczność zarządzania. Możecie coś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2016 (edytowany) Prześlij zapytanie, co konkretnie potrzebujesz na serwerze: sales [at] mzone.uk Serwer w Niemczech. Edytowano Grudzień 29, 2016 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
~luk@s~ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2016 Dzięki za odpowiedź, a co macie w standardzie? Bo nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji na Twojej stronie. Jakieś inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 ~luk@s~: A czego dokładnie potrzebujesz? To może u nas stworzymy Ci ofertę indywidualną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 Dzięki za odpowiedź, a co macie w standardzie? Bo nigdzie nie mogę znaleźć takich informacji na Twojej stronie. Jakieś inne propozycje? Jeszcze nie uruchomiliśmy takiej oferty, cały czas jest przygotowywana, powinna ruszyć niedługo. Jak prześlesz specyfikację, możemy uruchomić taki serwer w każdym momencie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach