Ulka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2016 (edytowany) Cześć wszystkim! Szukam hostingu VPS, który będzie nadawał się pod średniej wielkości sklep postawiony na systemie Magento. Moje wymagania to Polska kolokacja serwera, rozsądna cena (do 250 zł miesięcznie). Koniecznie musi być zainstalowany DirectAdmin do zarządzania serwerem. Mile widziany dysk SSD. Edytowano Grudzień 18, 2016 przez Ulka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2016 (edytowany) http://www.hosting-magento.pl/start/ Polecam. Idzie się z nimi dogadać. Budżet który masz jest mało realny Oni posiadają konta shared, ale dźwigną potężne sklepy. Edytowano Grudzień 18, 2016 przez PrecelusMaximus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2016 Dziękuję. Widzę że oferują również wsparcie pod Magento. Przyznam, że dopiero rozpoczynamy zabawę z tym systemem i pojawia się wiele problemów. M.in. wykonanie indeksu autorów (firm, marek) podpiętych do produktów, albo dostosowanie wyszukiwarki, która łapała by również nazwy kategorii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2016 Jeśli to nowa instalacja to spokojnie możesz zacząć o VPS w opcji Managed z DA: http://www.pl.mzone.uk/vps/pl/openvz/managed W każdej chwili można migrować usługę na mocniejszy serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2016 Dziękuję. Widzę że oferują również wsparcie pod Magento. Przyznam, że dopiero rozpoczynamy zabawę z tym systemem i pojawia się wiele problemów. M.in. wykonanie indeksu autorów (firm, marek) podpiętych do produktów, albo dostosowanie wyszukiwarki, która łapała by również nazwy kategorii. Nie jestem przedstawicielem firmy. Jedynie też stawiałem sklepy na maganeto. Dopiero na hosting-magento.pl działało wszystko bez problemów No i dodatkowo support pomaga z konfiguracją sklepu. Naprawdę bardzo przyjemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach