master.tilk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2016 Szukałem i nie mam nigdzie na adminie możliwości wgrania certyfikatu czy trzeba z jakąś opcją kompilowac directadmina? ogólnie oobsługę SSL mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2016 (edytowany) Certyfikaty wgrywasz z poziomu użytkownika Edit: jeżeli ma być SSL dla DA to musisz to zrobić z poziomu SSH. Edytowano Grudzień 15, 2016 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2016 https://help.directadmin.com/item.php?id=15 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
master.tilk 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2016 własnie chcę na serwer nie dla domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webanti 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2016 własnie chcę na serwer nie dla domeny Certyfikaty SSL wystawiane są na domenę, a nie na 'serwer'. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
volt123 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2016 Certyfikaty SSL wystawiane są na domenę, a nie na 'serwer'. Certyfikat też może być wystawiony na adres IP, jak np. Comodo InstantSSL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach