Blendman 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Hej. Będę wdzięczny za ocenę bloga pod kątem: 1. Wyglądu 2. Czytelności 3. Jakości zdjęć i ewentualnie tekstów 4. Po prostu subiektywne odczucia Z góry dzięki za pomoc. Blog: http://www.blendman.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Według mojej skromnej oceny nie podoba mi się jedynie czcionka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blendman 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Właśnie w podstawowym szablonie była jeszcze gorsza... na jaką byś zmienił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Białe tło i szara czcionka. Serio? Już nawet nie chodzi o krój a kolor. PS: ona nawet szara nie jest: color: rgba(0,0,0,0.8); Koder płakał jak kodował... Strona sama w sobie lekka, fajna. Jedynie zawsze mnie irytuje te info "Czy chcesz powiadomienia". To jest strzał w stopę. To na tym samym poziomie co pojawiający się dialog z FB: "Polub nas". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Myślę że arial dla tekstu jest bardzo uniwersalny i rozpoznawalny przez każdą przeglądarkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Helvetica/Lato + usuń na boga tą szarą czcionkę z białego tła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Helvetica/Lato + usuń na boga tą szarą czcionkę z białego tła Za cholerę nie wiem o jaką szarą czcionkę chodzi? Przecież ona jest prawie czarna i nawet dobrze że prawie a nie czarna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 Mam wadę wzorku, dla mnie "prawie czarna" się rozmywa i strasznie męczy wzrok.http://imgur.com/a/9L603 1. Stan aktualny 2. Zmiana czcionek na czarne w 100% 3. Zmiana czcionki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2016 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blendman 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2016 Już troszkę pozmieniałem. Jestem przekonany, że teraz jest już troszkę lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
literky 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2016 (edytowany) Czcionki nadal do poprawy. Zwłaszcza te z karuzeli na górze. One są niewyraźne, rozmywają mi się w oczach, choć mam dobry wzrok. Nie ma dla mnie nic gorszego, nawet popupy nie są tak wkurzające, jak niewyraźny tekst. Wygląda to trochę jakby gdzieś w CSS było ustawiane wygładzanie czcionki (ale nie znalazłem takiej linii). Fatalnie. Opera/Chrome Edytowano Grudzień 14, 2016 przez literky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2016 No, wrzuciłbym jakiś inny font. Możesz spróbować z Fira Sans, dość czytelny i elegancko się prezentuje. A jak nie to Lato/Open Sans. Nie podoba mi się trochę stopka, taka z dupy, jakbyś nie miał miejsca na chmurę tagów i po prostu zostawił tam. Nie wszystko jest też spolszczone (Share, Cooking time itd). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2016 (edytowany) ja ze względu na to że zajmuje się grafiką ocenię stronę ze strony graficznej - Zmień czcionkę wszędzie na ROBOTO - Buttony "czytaj dalej" , "Poradniki" zrób np. zielone a czcionkę biała by były bardziej widoczne. (kolor z loga) - Menu: zmień kolor czcionki również na ten z loga zielony - dodatkowo: Next Entries u dołu strony - po co to? Skoro skierowane do polaków to zmień to I to by było na tyle Edytowano Grudzień 15, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach