Peter007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Witam, Potrzebuję Porządną Chmura pod Wordpress + Woocommerce. Mam 4 sklepy oparte o te systemy. Traffic na kazdym to około 1 000 UU / dzien. Aktualnie jestem w home.pl, ale to porażka totalna. Serwer działa mega wolno, często wywala error 503. Co polecacie ? Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Potrzebujesz chmury bo? Udostępnij ten post Link to postu
0 Peter007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Zebym moc latwo skalowac moc, jak zwieksze ilosc ruchu. Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Czy obecnie również używasz chmury? Udostępnij ten post Link to postu
0 Peter007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 TAK. Cloudhosting w home.pl Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 (edytowany) Szukasz usługi pod cztery sklepy i to jest jasne ale dalej trwasz w przekonaniu że chmura rozwiąże twoje problemy czego nie rozumiem. Przyjrzyj się ofercie Oktawave.pl Edytowano Grudzień 9, 2016 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu
0 Peter007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Co polecasz ??? Daj mi kilka opcji Udostępnij ten post Link to postu
0 dhosting.pl 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Zapraszamy do kontaktu na anna@dhosting.pl - zadzwonimy i przedstawimy ofertę. Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Co polecasz ??? Daj mi kilka opcji Zaraz usłyszysz bajeczki dlatego nie będę nic innego proponował o super skali usług. Udostępnij ten post Link to postu
0 marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Witaj, rozważ hosting dedykowany SSD z naszej oferty, który możesz skalować w górę to na czym Ci zależy i przede wszystkim sami zoptymalizujemy cały serwer tylko dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość patrys Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Nie jest typową może i chmura, ale spełnia założenia "skalowania": https://www.digitalocean.com/products/compute/ Udostępnij ten post Link to postu
0 Peter007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 No tak sprzedazowe BOTy w akcji hehe Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 No tak sprzedazowe BOTy w akcji hehe Szukasz oferty, więc przedstawiciele firm je próbują zaoferować. Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Nie wiem czy w powyższym przypadku będzie potrzebna chmura czy gwarantowane zasoby. Wszakże WordPress jest w stanie wykończyć nawet serwer dedykowany Osobiście polecam kontakt z firma dhosting.pl. Mają bardzo przyjazny support i są elastyczni w doborze oferty. Być może wystarczy elastyczny web hosting przedstawiony na stronie ale może być tak że będzie trzeba czegoś silniejszego w typie VPS. Napisz co potrzebujesz, jakie wymagania i dostaniesz ofertę. Udostępnij ten post Link to postu
0 Ryszka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Ja za to polecę HitMe - oferta wyżej. Sam posiadam u nich kilka usług (w tym 2x VPS) i jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu
0 Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Zobacz dhosting, oni się chwalili ostatnio skalowaniem limitów do obciążenia. Udostępnij ten post Link to postu
0 Peter007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2016 Wybralem dhosting.pl i jest MEGA zadowolony. Panel maja super, wszystko smiga elegancko, support szybko odpowiada. home.pl to porazka ! Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość graczu Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 Wybralem dhosting.pl i jest MEGA zadowolony. Panel maja super, wszystko smiga elegancko, support szybko odpowiada. home.pl to porazka ! No jak ktoś przechodzi z home.pl to wszystko będzie dla niego super. "Panel maja super, wszystko smiga elegancko, support szybko odpowiada." - widząc taką wypowiedź i narzekanie że firmy się wypowiadają w temacie to tylko czekać do pierwszych problemów i płaczu na wht że coś ci nie działa i że firma be :-) Udostępnij ten post Link to postu
0 Peter007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2016 To w home.pl jest az tak zle ? Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2017 Cumulusa albo cumulonimbusa patrzyłeś? Udostępnij ten post Link to postu
0 Peter007 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2017 Dhosting strasznie wolny. Zagraniczne chmury laduja moja www w 2,5sek WP+Woocommerce, a na dhosting 4,5sec! Sam WP smiga na dhosting super, ale z woocommerce strasznie zamula. Jak wylacze woocommerce, to strona laduje sie w 1sek! Co poradzicie? Udostępnij ten post Link to postu
0 bybunny 540 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2017 Wybralem dhosting.pl i jest MEGA zadowolony. Panel maja super, wszystko smiga elegancko, support szybko odpowiada. home.pl to porazka ! Dhosting strasznie wolny. Zagraniczne chmury laduja moja www w 2,5sek WP+Woocommerce, a na dhosting 4,5sec! Sam WP smiga na dhosting super, ale z woocommerce strasznie zamula. Jak wylacze woocommerce, to strona laduje sie w 1sek! Co poradzicie? No to się zdecyduj! Działa czy nie działa? Udostępnij ten post Link to postu
Witam,
Potrzebuję Porządną Chmura pod Wordpress + Woocommerce.
Mam 4 sklepy oparte o te systemy. Traffic na kazdym to około 1 000 UU / dzien.
Aktualnie jestem w home.pl, ale to porażka totalna. Serwer działa mega wolno, często wywala error 503.
Co polecacie ?