b0niek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2016 Serdecznie zapraszamy na serwer team speak: Game-speak.pl Nazwa serwera: Game-speak.pl Ip: Game-speak.pl Co oferujemy: Ilosc slotow: 400 Serwer jest online: 24/7 Profesjonalna i mila administracja. Szybkie lacze, dzieki czemu oferujemy bardzo niskie pingi. Nasi konsultanci to grupa doswiadczonych i kompetentnych osob, ktorzy swoje zadania traktuja bardzo powaznie co wplywa na renome naszego serwera. Poszukujesz kompanow do gry? Metin2, League of Legends, Cs GO, itp. znajdziesz ich u nas. Najlepszy sprzet dedykowany. Najlepsze systemy zarzadzania i zabezpieczenia. Szybka i sprawna pomoc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2016 Serdecznie zapraszamy na serwer team speak: Game-speak.pl Nazwa serwera: Game-speak.pl Ip: Game-speak.pl Co oferujemy: Ilosc slotow: 400 Serwer jest online: 24/7 Profesjonalna i mila administracja. Szybkie lacze, dzieki czemu oferujemy bardzo niskie pingi. Nasi konsultanci to grupa doswiadczonych i kompetentnych osob, ktorzy swoje zadania traktuja bardzo powaznie co wplywa na renome naszego serwera. Poszukujesz kompanow do gry? Metin2, League of Legends, Cs GO, itp. znajdziesz ich u nas. Najlepszy sprzet dedykowany. Najlepsze systemy zarzadzania i zabezpieczenia. Szybka i sprawna pomoc ! oh dio... Po pierwsze - to raczej nie jest miejsce na reklamowanie TS'ów. Po drugie - "Serwer jest online: 24/7" - trudno żeby serwer nie był online 24/7... Po trzecie - Profesjonalna i miła administracja - profesjonalnie to zrobiliście rangi "spier*" lub ikony tux'a na spacer'y, no i wordpress'a na stronie: http://game-speak.pl/ Po czwarte - szybkie łącze - podatne na ataki Po piąte - tych "konsultantów" to zatrudniacie? Doświadczenie w obsłudze TeamSpeak'a to ma chyba każdy kto z niego korzysta... Po szóste - "najlepszy sprzęt dedykowany": 10 waw-lim-rt3-ae2-1206.hosteam.pl (91.216.191.74) 22.275 ms 26.898 ms 25.965 ms 11 unused-91-216-191-26.hosteam.pl (91.216.191.26) 38.195 ms 43.868 ms 41.193 ms 12 vps6305.htvps.pl (178.217.184.191) 35.375 ms 36.120 ms 34.626 ms Mówisz o tym najtańszym VPS na OpenVZ? Po siódme - "systemy zarządzania i zabezpieczenia" : Ciekawi mnie czy Debian Wheezy jest tam update'owany... O jakich "najlepszych zabezpieczeniach" mówisz, hm? Summa summarum - jeżeli już gdzieś coś wklejasz - zastanów się dwa razy gdzie to robisz, bo inaczej "renoma" "game-speak.pl" nie będzie taka jak byś chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokes 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2016 @Spoofy - pocisk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2016 Brzydko podciął skrzydła komuś z nadzieją na super projekt. i to przed świętami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2016 @Spoofy Mój mentor ucz mnie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2016 Jeżeli są ogarnięci to przyjmą krytykę na klatę i poprawią swoje usługi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 10011 query na świat? O zgrozo... I jeszcze ten wheezy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 @Spoofy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 @spoofy Najs @topic Gdzie jest ta profesjonalna strona?! Czyżby profesjonalna i doświadczona obsługa nie umiała jej wykonać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2016 Heh, dzięki No bo ja nie do końca chciałem "zjechać", ale jak widzę po raz n-ty i ludzie nie rozumieją.... no to w końcu ten jeden raz poniosło mnie Może na gimbusów działają te puste słowa - ja tam jednak wolę weryfikować - inaczej 2be też mógłby się reklamować jako "najbezpieczniejszy i bezawaryjny hosting"... Nikt nie jest idealny, ale ceni się tych którzy potrafią trzeźwo spojrzeć na wszystko, tym bardziej na to co (i gdzie!) się reklamuje. Pseudologia w internecie, w szczególności wśród młodszych użytkowników to plaga, szeroko pojęty marketing i reklama mają też swoje standardy, ale kłamanie w taki sposób jest naganne i zawsze przeze mnie będzie piętnowane - niezależnie czy jest to projekt gimbusa, małej firemki czy dużego rekinal Koniec końców poważni klienci wolą wiedzieć że np. jego usługa ma pewne minusy w tej cenie i ewentualnie musiałby wydać realnie tyle i tyle żeby było lepiej - ale lepsze to niż mydlenie oczu i płacz jak coś się stanie. Anyway, autorowi życzę wszystkiego dobrego i jak najlepszego TeamSpeak'a - oferuję pomoc, administrację albo najlepszy (i to nie są ccze słowa ) w Polsce hosting pod TeamSpeak'i. Ale fakt - zapomniałem że idą święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach