zenon65 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2016 (edytowany) Prośbę mam. Czy ktoś może mi skonfigurować BoxBilling. Tak by: 1. Zakładał prawidłowo konta na serwerze z DA (teraz tylko zakłada konto, ale nie wybiera pakietu tylko zakłada i nie przypisuje żadnego pakietu do tego konta) 2. Wysyłał maile potwierdzające czy to założenie konta w serwisie, czy aktywacje usługi przez admina. (W wersji 3.6.11 wysyłał (do SPAMU, ale wysyłał) w nowej już nie wysyła.) 3. Jeszcze coś o czym być może nie wiem - też skonfigurować Edytowano Grudzień 6, 2016 przez zenon65 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2016 Nie wiem co za hosting tworzysz, ale nie wróży to nic dobrego skoro nie potrafisz kombinować z BB. Budżetu też nie podałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenon65 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2016 Ok już śmiga. Zrobiłem sam. Proste jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach