zenon65 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2016 (edytowany) Pojawia mi się komunikat przy teście serwera:Test Servers Caution: Some servers are set to automatically ban the IP address of this server after a certain number of failed logins.Później:Couldn't connect to the server... Error:Dane do serwera w THT podaje takie jak do logowania do panela DA Edytowano Grudzień 4, 2016 przez zenon65 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2016 Nie polecam THT, weź boxbilling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenon65 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2016 (edytowany) BoxB w nowej 4.2 wersji nie obsługuje DA A problem wyżej rozwiązałem. Natomiast mam kolejny problem. Nie mogę usunąć z poziomu panela klienta(usera) Z poziomu klienta mogę usunąć konto. Ale w bazie zostają dane i w panelu admina. Nie mogę ich usunąć. Jedena metoda to logowanie do bazy i czyszczenie rekordów. Edytowano Grudzień 4, 2016 przez zenon65 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2016 BoxB w nowej 4.2 wersji nie obsługuje DA Obsługuje tylko trzeba przepisać plugin ze starej wersji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach