dplus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2016 Na ile wycenilibyście domenę oln.pl (~Olsztyn). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2016 350zł-500zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2016 Domena sama w sobie nic, treść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2016 Domena sama w sobie nic, treść? To jest domena 3 literowa a nie 3 znakowa. Te są droższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) del Edytowano Grudzień 2, 2016 przez marekxbx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2016 Wprawdzie domena ma już swoje lata, ale nie była w żaden sposób używana od dawna, nie widnieje w wyszukiwarkach, zapisy w "web.archive.org" pochodzą z lat 2001-2005, zatem trzeba ją rozpatrywać jako domenę samą w sobie bez żadnej strony, treści, ruchu, pozycji, czegokolwiek. Na licytacjach AfterMarket itp. takie domeny zwykle zamykają się w cenie kilkuset złotych, ~200-500. Chyba, że byłyby to trzy litery będące pożądanym skrótem dla co najmniej dwóch zdecydowanych osób, ale to rzadka sytuacja i nie liczyłbym na nią za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dplus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2016 Dzięki. Sądziłem, że trochę więcej są warte takie rodzynki, ale gdy trafi się klient zdecydowany to faktycznie można więcej zyskać, tak jak na mnie, gdzie kupiłem domenę za 500zł na premium.pl tylko dlatego, że akurat się zwalniała i nie chciałem ryzykować przejęcia (a opcji nie miałem niestety). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolaj 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2016 skoro powiązałeś oln z olsztynem, to może zaproponuj subdomeny firmom/urzędom/instytucjom z olsztyna daj im po 5zł/rok x1000 firm to już masz 5000 ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domin 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2017 W sumie to nie wiem jaką wartość taka domena niesie, jak będzie chętny to może do 500 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2017 skoro powiązałeś oln z olsztynem, to może zaproponuj subdomeny firmom/urzędom/instytucjom z olsztyna daj im po 5zł/rok x1000 firm to już masz 5000 ;p Na miejscu firmy wolałbym założyć na .olsztyn.pl subdomenę - no ale... Kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRE 1 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2017 Skoro oln.pl to rodzynek to co powiecie na rbk.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freed 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2017 Jeśli te 3 litery tworzą jakiś skrót to mogą być więcej warte, ano ale trzeba trafić na takiego klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s4lc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2017 domena jest tyle warta ile zapłaci za nią klient, komuś może chodzić o np skrót nazwy firmy ORLEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2017 Szkoda ,że nikt nie ma domeny bgc.pl na sprzedaż, założyłbym wtedy stronę o Bonusie BGC ... ale pewnie warta jest miliony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4nt 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2017 Oln.pl sprzedaj jakiejś szkole ogólnokształcące liceum w jakiejś miejscowości na "N" . Jak xlo.pl . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach