Gość RG1 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2016 Witam Poszukuję aplikacji z pomocą której mógłbym wysyłać wiadomości email z zaplanowaną datą wysyłki. Proszę o propozycje i pomysły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2016 Z tego co pamiętam w smsapi.pl można planować wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gigaone 27 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2016 Mailgun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2016 Witam Poszukuję aplikacji z pomocą której mógłbym wysyłać wiadomości email z zaplanowaną datą wysyłki. Proszę o propozycje i pomysły. Pojedyncze wiadomosci czy w formie listy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RG1 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2016 Dzięki za zainteresowanie tematem Z tego co pamiętam w smsapi.pl można planować wiadomości Potrzebuję wiadomości email, ale sms-y można planować. Podobnie jak w serwersms.pl. Mailgun Fajny pomysł. Niestety planować można tylko z wyprzedzeniem 3 dni, a ja potrzebuję ok. 20. Pojedyncze wiadomosci czy w formie listy? Tylko pojedyncze wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2016 Potrzebuję wiadomości email, ale sms-y można planować. Podobnie jak w serwersms.pl. Kurde nie wiem skąd mi się ubzdurało, że szukasz smsów:) Sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2016 freshmail.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RG1 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2016 freshmail.pl? Sprawdzałem już wczoraj. Teoretycznie można. Należy skorzystać wtedy z autorespondera. Jest tylko jedno ale. Ponieważ każdy odbiorca będzie otrzymywał inną treść, do każdej wiadomości musiałby zostać utworzona oddziela kampania oraz do każdego odbiorcy musiałby zostać utworzony odpowiedni segment. Jest to skomplikowane rozwiązanie, które z czasem stanie się również bardzo nieczytelne. Szukam prostego rozwiązania: wyślij email za 2 tygodnie. Niestety tracę również nadzieję Sprawdzałem również: SendGrid - max. opóźnienie 72 godziny EmailLabs - brak takiej funkcji MailChimp + Mandrill - zaporowa cena: 200 $/mc + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2016 Zobacz na sparkpost ale wydaje mi się, że nie widziałem takiej opcji w API ;( Jeszcze sprawdź coś z tej listy https://webmastah.pl/to-juz-koniec-darmowego-mandrilla-jakie-mamy-alternatywy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RG1 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2016 Przejrzałem wszystkie i niestety takiej funkcji nie mają. Dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach