Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2016 Witam posiadam domenę w strefa,.pl ( mojadomena.info.pl ) posiadam do niej kod authinfo a do wygaśnięcia domeny zostało oko 12 godzin. Czy bez problemu przeniosę domenę do ovh ? a po przeniesieniu opłacę ją ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2016 Jeśli potwierdzisz transfer szybko mailem, powinno się udać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wladcapierscieni Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2016 Domenę można przetransferować do większości rejestratorów również po wygaśnięciu, wtedy jednak prawdopodobnie transfer będzie płatny bo domena się odnowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rachman 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2016 I jak? Udało się? Ja miesiąc temu jakoś przenosiłem .pl po terminie bo przeoczyłem ale się udało na szczęście. Każda domena tak po czasie jest w zawieszeniu i można transferować mimo upływu terminu czy tylko niektóre typy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chevrette 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2016 Każda domena tak po czasie jest w zawieszeniu i można transferować mimo upływu terminu czy tylko niektóre typy? https://pomoc.home.pl/baza-wiedzy/cykl-zycia-domen-czyli-kiedy-domena-powroci-do-puli-nazw-wolnych/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rachman 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2016 @Chevrette dzięki jakoś wcześniej nie trafiłem na ten tekst Wszystko super wyjaśnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach