kulimoni 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2016 Witam, chciałbym prosić o zdanie na temat wyglądu i funkcjonalności mojej strony na temat urządzeń Xiaomi i systemu MIUI. W serwisie mają pojawiać się nowości z branży oraz recenzje sprzętu. W przyszłości myślałem także nad forum. Adres strony to https://mi-xiaomi.pl Będę wdzięczny za opinie dotyczące rozlokowania wszystkich działów oraz przejrzystości strony i atrakcyjności jej wyglądu. Cenne będą też uwagi dotyczące działania na różnych systemach. Z góry dziękuję za zainteresowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j1gg 2 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2016 - wstaw dane firmy - dodaj informacje na temat gwarancji, serwisu w zakładce sklep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RobertMeekins56 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2016 Ogólnie mi się bardzo podoba, trochę mało samego contentu, ale szablon dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2016 Naprawdę ładna strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 Jak to się mówi szablon i dobrze. Przy tych nakładach pracy które poświęciłeś layout tego pokroju kosztowałby kilka mies pracy/kilka tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kynsz 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 (edytowany) Jak to się mówi szablon i dobrze. Przy tych nakładach pracy które poświęciłeś layout tego pokroju kosztowałby kilka mies pracy/kilka tys. Dokładnie 52$ https://themeforest.net/item/smartmag-responsive-retina-wordpress-magazine/6652608 Zrobienie takiego layoutu to nie kilka miesięcy A strona fajna, sam zamierzam zakupić xiaomi, tylko na tą chwile nadal zastanawiam się jaki model.. Edytowano Czerwiec 14, 2017 przez Kynsz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 Na aktualny czas to pewnie conajmniej Redmi 4 Pro/Prime (5-cio calowy wyświetlacz). Wersje Note - większy (o czym chyba i tak wiecie ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach