Grzegorz00 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2016 (edytowany) Witam, chce jakiś VPS pod minecraft, co myślicie o OVH? Chodzi mi o dobrą zaporę, aby nie było ataków. @Edit I dlaczego między VPS Cloud i SSD są takie różnice cenowe? Edytowano Listopad 26, 2016 przez Grzegorz00 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaTyyy 2 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2016 Różnica między możliwościami skalowania i dyskami (HDD vs SSD). Podaj więcej szczegółów bo moja szklana kula już nie działa tak dobrze jak kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz00 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2016 Chodzi mi o dobry hosting VPS, aby postawić na nim serwer do gry minecraft - taka gierka klockowa. Najbardziej mi zależy, aby na moje serwery nie było ataków, gdyż mogę przez to tracić graczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2016 Polecam vultr.com - głównie Paryż i Frankfurt (Amsterdam po 7 grudnia ponieważ jest upgrade sieci). Bardzo dobre VPS, KVM, wygodny panel, możliwość instalacji własnego iso, antyDDoS za 10$ mc (+ panel z wykresami). 50$ na 60 dni otrzymasz bezpłatnie więc możesz testować: https://www.vultr.com/freetrial/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach