Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 Aktualizował ktoś już vestę do wersji 17? Co nie działa w tej wersji? Niby zmiany są fajne, ale po aktualizacji do 16 już miałem kilka problemów. Teraz nie wiem czy czekać czy aktualizować System Config Editor Let's Encrypt SSL GUI User notifcation panel Google Nearline expiremental backup support Ubuntu 16.04 with php7.0 support User notifcation panel Georgian language support i18n updates Filemanager improvements Imap/Pop3 JS helpers 55 bugs closed / 73 pull requests merged Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 czekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mko007 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 zaktualizowałem przed chwilą, nie widzę żadnych problemów po aktualizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 zaktualizowałem przed chwilą, nie widzę żadnych problemów po aktualizacji Widocznie masz mało do czynienia z tym panelem. Ich aktualizacje są nieprzewidywalne a rozsądek powinien być w tym przypadku ponad cyferki nowej wersji. Znam ten panel na tz "wylot" i nie przez przypadek posiadam usługi oparte na tym panelu z uptime wynoszącym na poziomie roku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 (edytowany) Zaryzykowałem i podniosłem, póki co nic się nie popsuło. Zarówno panel jak i pozostałe usługi na vps działają po aktualizacji. LetEnrypt nie działa, że zaznaczam i jest certyfikat. Zerknąłem na forum to więce osób ma ten problem z LE. Edytowano Listopad 25, 2016 przez vjdj (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach