kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 Witajcie. Testuje sobie właśnie wszystkie panele i najbardziej podoba mi się whmcs. Tylko pytanie. Jak podpiąć pod niego vpsa jak strona stoi na hostingu żeby można było serwery kupować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 Jeśli masz jakiś panel na tym VPSie, to podpinasz go przez API do whmcsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 (edytowany) vps mam gdzie indziej a panel gdzie indziej. Edytowano Listopad 25, 2016 przez kolorek1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 To w niczym nie przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 Czyli co w panelu podpinać vps w zakładce bezpieczeństwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2016 Ok sam sobie poradziłem. Spiołem to z pleskiem który stoi na vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach