kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 Witam. Mam pytanie. Czy w vescie jest coś takiego jak stronka dla klienta gdzie można ustawiać usługi itp? Czy to tylko panel do dodawania kont a reszte samemu trzeba pisać? Jeżeli tak znacie coś co jest już z panelem cms i nie trzeba tego ręcznie pisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 Ale o jakich usługach mówisz dla klienta? Vesta to panel obłsługi kont hostingowych. Nie stworzy, nie wgra za ciebie cms typu wordpress i go nie zainstaluje, jeżeli o to chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 Chodzi mi o stronke gdzie klient może się logować itp.. a znasz jakiś panel, który już to ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 To vesta posiada logowaine klienta - Zakładasz pakiet, określając poszczególne wartości jak np. wielkość dysku czy transfer. Dodajesz klienta i określasz jaki pakiet dany klient może używac, klient może się zalogowac do panelu i sobie go konfigurować. Sprawdź demo na stronie vesty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 yyy... Tworzysz z konta admina nowego użytkownika i wysyłasz dane klientowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 TO ja wiem lecz chodzi mi o to że na stronie np będą pakiety i zamawiania jak ktoś opłaci automatycznie dodaje konto itp.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 W boxbilling jest taka opcja i można dodać sobie pakiety, podłączyć serwer itp. Jest moduł od tego odpowiedni. Do innych pewnie również możesz sobie zrobić. Jest dostęp do API. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 a ciężko to z vestą podpiąć? wszystko ręcznie trzeba pisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 W Boxbillingu sobie wyklikasz w panelu wszystko. Kwestia wrzucić jeden plik na FTP. W przypadku tworzenia przez API musisz napisać cały system rejestracji z wykorzystaniem API. http://vestacp.com/docs/api/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 do czego ci to potrzebne, jezeli mozna wiedziec?Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 Mozesz skorzystać z mojego skryptu zamawiania kont pod da i vesta. Koszt. Jedyne 60pln. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 Mógłbym zobaczyć demo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 http://www.webhostingtalk.pl/topic/55548-sprzedam-skrypt-rejestracji-tworzenia-nowego-konta-directadmin/?do=findComment&comment=476300 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 Mógłbym zobaczyć demo? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorek1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2016 Skontaktuje się ze sprzedawcą. Do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach