Bojan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 Czesc, jest problem iz jak klikam w sprawdziany i podstawowka to przekierowywuje mnie na glowna strone. Demo: http://botfpscs.16mb.com/wordpress/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 Strona na, której zarabiasz na naiwności dzieci z podstawówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bojan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 Strona na, której zarabiasz na naiwności dzieci z podstawówki? Tak, robie to. Nie po to wydalem tyle hajsu na szablon, zeby nic z tego nie miec. Nie moja wina, ze nie mysla. Twoj post nie wnosi nic do tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 (edytowany) Tak samo nas nie obchodzi że coś ci nie działa - nie licz na pomoc // Sporo masz tych "spam" stronek Edytowano Listopad 22, 2016 przez devon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bojan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 pf. Chamstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 Chamstwem jest oszukiwać ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bojan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2016 Moja wina, ze nie mysla? Ja tylko to wykorzystuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaTyyy 2 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2016 Nasza wina, że nie potrafisz pomyśleć i rozwiązać problem? My to tylko wykorzystujemy Za wiedzę trzeba płacić Zapraszam do kontaktu na pw, a z chęcią wykorzystam twój brak myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bojan 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2016 Nie bede placil komuś kto mnie obraza. To jest uczciwa praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaTyyy 2 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2016 Nie bede placil komuś kto mnie obraza. To jest uczciwa praca. Skoro Cię obraziłem to zgłoś to do moderacji, bo ja w żadnym wyrazie przeze mnie napisanym nie widzę nawet cienia obrazy skierowanej w Twoją osobę. A uczciwa praca byłaby wtedy gdyby osoby dostawały to co chcą dostać, niemniej jednak zapraszam do kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach