Redzio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 Witajcie. Od jakiegoś czasu mój laptop przez który łącze się przez wifi znacznie zwolnił gdy są włączone dwa komputery mój i drugi stacjonarny. Czy ktoś wie co jest powodem i ewentualnie jak to naprawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 Sprecyzuj znacznie zwolnił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 Sprecyzuj znacznie zwolnił. Po prostu strony długo się ładują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolaj 3 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 miałem ostatnio podobny przypadek, wgrany firmware Tomato co prawda qos włączony z wieloma istotnymi regułkami, może tobie tylko QOS wystarczy ale i tak ktorys z komputerkow uwalał wifi męczyłem się prawie 2tygodnie, sprawdzalem komputery, instalowałem antywirusy, restartowałem routery i nic wkońcu włączyłem bandwitch limiter i już drugi dzień totalny spokój wnioskując ktorys z komputerków floodował/dosował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redzio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 to co mam zrobić z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 Zawołaj fachowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolaj 3 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2016 w sumie już przecież wszystko wyjaśniłem kwestia czy twój router ma takie opcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach